Volgende dienst:

  • 00 DAGEN
  • 00 UUR
  • 00 MIN
  • 00 SEC

ENOUGH

ENOUGH!
Enough! betekend genoeg! We willen staan voor een einde van armoede en gebrokenheid in de wereld waar we leven, we hebben er genoeg van. We roepen en bidden tot God dat Hij in zal grijpen in deze dingen. Naast bidden is er tijd voor aanbidding en zingen voor God. We willen hem bedanken en prijzen: Hij is genoeg voor ons.

HET GEBED VAN VELEN
De apostel Paulus roept de kerk in Korinthe op om met grote aantallen te bidden voor de verbreiding van het Evangelie. 2 Korintiërs 1:11: “Jullie kunnen ons daarbij helpen, door voor ons te bidden. Als veel mensen voor ons bidden, zullen ook veel mensen God prijzen voor alle keren dat Hij ons heeft gered en kracht heeft gegeven.” (Basisbijbel) Als familie van kerken zijn we wereldwijd met ongeveer 70 kerken en pas gestarte kerken, waarvan zes in Nederland. Stel je eens voor als deze kerken met z’n allen tegelijkertijd God bidden, danken en lof toezingen wat een effect dit voor het Evangelie kan hebben!?

HOE?
Wereldwijd komen mensen uit kerken die bij elkaar in de buurt gevestigd zijn bij elkaar op één plek. Voor Nederland zijn alle Relational Mission kerken in Nederland én anderen die zich aansluiten deze keer van harte uitgenodigd in Elim in Reeuwijk. We eten samen, vieren het avondmaal, zingen samen onder leiding van een lofprijsband, danken God en roepen hem biddend aan voor situaties in ons leven, in onze kerken en in onze wereld.

WANNEER?
De eerstvolgende ENOUGH is nog onbekend. We beginnen met een heerlijke maaltijd met elkaar en zullen daarna met elkaar bidden, zingen en God zoeken. Een perfecte combinatie tussen relatie bouwen en God zoeken.

WAAR?
Locatie nog onbekend

MELD JE AAN!

Met jouw aanmelding gaan wij er vanuit dat je mee eet. Zo niet, noteer dat bij de opmerkingen.