Volgende dienst:

  • 00 DAGEN
  • 00 UUR
  • 00 MIN
  • 00 SEC

Nieuws

Elim gaat naar de mensen toe!

Categories: Nieuws

De kerk wil graag heel  naar de mensen toe! We worden aangevuurd door de Here Jezus, ook HIJ ging naar de mensen toe. Dit willen we handen en voeten gevend oor ons open en transparant op te stellen naar de multiculturele samenleving..

Je kunt op onze site zien dat we op Social Media al actief zijn. Daarmee bereiken we al mensen, maar wat is er mooier dan de wereld in te gaan? We willen onze missiegroepen op zondag gebruiken en openstellen. Je kunt hier lezen wat onze missiegroepen inhouden.

De komende periode zullen we eens per maand (5 juni en 3 juli) ook op zondag als missiegroepen bij elkaar komen. Er is dan volop gelegenheid om vrienden, collega’s, buren en andere geïnteresseerden uit te nodigen. Jong en oud, iedereen is welkom!

Ons doel tijdens deze ontmoetingen is om te getuigen van God onze Vader en niet zozeer vastzitten aan allerlei programma’s. Op die manier willen we de ‘christelijke levensstijl’ zo dicht mogelijk bij de mensen brengen.

 

We komen zowel in Reeuwijk als ook Gouda op verschillende plaatsen bij elkaar. Je kunt contact opnemen met Martien Kikkert via mikikkert@elimreeuwijk.nl of 06-22747441.

 Overige zondagen hebben we onze diensten die starten om 10:00.