Volgende dienst:

  • 00 DAGEN
  • 00 UUR
  • 00 MIN
  • 00 SEC

Bijbelstudie

 

Wil je God beter leren kennen? Wil je graag weten hoe je jezelf dagelijks kan voeden door het woord van God? Dan is onze bijbelstudiegroep zeker iets voor jou! Lees snel door en meld je aan. Je bent van harte welkom!

 

“Het bovennatuurlijke woord ontdekken”

Onze visie is dat we met elkaar als een volk, kinderen van God die Hem kennen en een relatie met Hem hebben en Zijn woord (beter) leren kennen, zodat we zijn stem kunnen verstaan. Een volk dat Zijn woord kan uitleggen zodat mensen kennis kunnen maken met God. We willen leren uit de Bijbel en niet uit een ander boekje of bron omdat we geloven dat Zijn woord de waarheid is.

Onze missie is om de gemeente op te bouwen door elkaar te voeden met geestelijk voedsel dat verteerbaar is. Wat we daarmee bedoelen is dat we je willen leren om Gods woord te lezen zodat je God leert kennen. Dat we je graag leren hoe je Gods stem kan verstaan en hoe je Zijn stem kan testen aan de Bijbel. We leren je hoe je dingen in de context van een bijbelgedeelte kan lezen en kan begrijpen. Misschien kom je er dan wel achter dat je dingen anders had geïnterpreteerd of begrepen of dat jouw beeld van de Bijbel anders is dan de waarheid die erin beschreven staat. Die waarheid is realiteit en daar willen we je graag meer over leren.

De doelen die we daarmee behalen zijn:

  • Je groeit in de kennis en wijsheid van God, je leert God beter kennen en hierdoor raak je niet uitgesproken over Zijn wonderlijke liefde.
  • Je kan de dienst volgen en hebt niet het idee dat je de draad kwijt raakt.
  • Je weet hoe je jezelf dagelijks kan voeden met Gods woord
  • Je weet hoe je het woord van God kan uitleggen en anderen daarmee kan opbouwen.

We gebruiken de Herziene Statenvertaling als Bijbel, hieruit lezen we voor en daaruit geven we les. We gebruiken ook andere vertalingen van de Bijbel. We gebruiken schema’s, kaarten en tekeningen uit het Oude- en Nieuwe testament van Mike Tesauro (www.supernaturalword.com)

Praktische info:
We komen de 1e, 2e en 3e woensdagavond van de maand vanaf 19:45 bij elkaar. De voorlopige data zijn: 6, 13 en 20 september / 4, 11 en 18 oktober / 1, 8 en 15 november / 6, 13 en 20 december / 3, 10 en 17 januari / 7, 14 en 21 februari / 7, 14 en 21 maart / 4, 11 en 18 april / 2, 9 en 16 mei.

We zullen in september verder gaan in het nieuwe testament met het fantastische Bijbelboek Johannes. Daarna zullen we de handelingen en de brieven van Paulus in duiken.

Je kunt je aanmelden via onderstaand formulier of mailen naar  willovandereijk@gmail.com

BewarenBewaren