Volgende dienst:

  • 00 DAGEN
  • 00 UUR
  • 00 MIN
  • 00 SEC

BURN in the Basement

Dit is een oproep aan jou. Wil jij een verschil maken? Wil jij verandering zien in jouw stad?

Wie zijn wij? Wij zijn een generatie die bid voor doorbraak voor deze stad, voor ons land.

Wat doen wij? Tijd doorbrengen in de aanwezigheid van God, Hem zoeken in krachtige aanbidding met muziek en creativiteit, zonder agenda – maar met passie en vuur!

Waarom doen wij dit? God heeft een brandende liefde voor Gouda. Wij kennen God en zijn liefde brand in ons.

Iedereen staat ergens voor in vuur en vlam. Waar gaat jouw hart sneller van kloppen. Geld? Sport? Macht? Roem? Wij staan in vuur en vlam voor iets wat er toe doet. Iets dat eeuwig is. Wij staan in vuur en vlam voor Jezus. Wakker het vuur in jouw leven aan. Zet Gouda in vuur en vlam. Burn with us!
Kijk hieronder voor data waarop er BURN is. We starten om 20:00 en er is geen eindtijd.

Een nieuw seizoen
Een nieuw seizoen start met nieuwe kansen. Als wij terug kijken naar vorig jaar, zien we dat er een beweging in ons midden heeft plaatsgevonden. Voor het eerst in de geschiedenis van Elim heeft er een doop plaatsgevonden bij één van onze leden na een Burn & Awake Your City avond. Relaties werden gebouwd. Mensen hebben God als hun liefdevolle Vader leren kennen en zijn nu kinderen van God. Er waren krachtige avonden waar 25 mensen aanwezig zijn geweest en wij hebben intieme avonden beleefd met maar 4 mensen. Het partnerschap met Awake Your City is een prachtige samenwerking geïnspireerd door de Heilige Geest. Mensen die de straat op wilden gaan, werden vooraf onderwezen hoe ze dit konden doen en zij werden omringd door hun broeders en zusters. Wij hebben gehuild, gelachen, gestreden en geprezen en onze prachtige God aanbeden. Wij zijn dicht bij Zijn hart gekomen en wij hebben aan Zijn voeten gezeten. Wij hebben muren om harten zien vallen en mensen hebben zich kwetsbaar opgesteld. Wij hebben de genezer van harten zien binnen komen, Jezus Christus.
En nu? We kijken samen naar de toekomst. Wat wil God doen dit jaar in ons midden? Wat is onze plaats in zijn plannen?
Ik daag je uit om de volgende vragen aan jezelf te stellen: Wat is jouw persoonlijke visie voor BURN? Wat is jouw plaats in BURN? Welke veranderingen wil je zien in Gouda dit jaar? Welke rol heeft God voorbereid voor jou in Gouda? In Reeuwijk? In Nederland? Hoe kunnen wij als Elim samen op pad gaan? Hoe kunnen wij uitstappen in de profetische belofte die God uitgesproken heeft naar Elim toe in 2006 door de profeet Keith Hazel ‘Ga naar het zuiden’?
 

02-09
14-10
3 & 4-11 (De Poort)
09-12
13-01
10-02
10-03
14-04
12-05
09-06
14-07

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren