Volgende dienst:

  • 00 DAGEN
  • 00 UUR
  • 00 MIN
  • 00 SEC

Huwelijkscursus

De Marriage Course is een praktische huwelijkscursus. Het geeft je als echtpaar het ‘gereedschap’ om te bouwen aan een gezond en sterk huwelijk dat een leven lang duurt.
 Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere het herkennen van elkaars behoeftes, leren effectief te communiceren, conflicten oplossen, goede seks, tijd maken voor elkaar en samen plezier hebben.

Gedurende zeven avonden samen uit-zijn kun je in alle rust samen praten over zaken waar je anders in de drukte van het dagelijkse leven niet aan toe komt. De cursus is gebaseerd op christelijke principes, maar niet specifiek gericht op christelijke echtparen. Ieder echtpaar is welkom! De privacy van elk echtpaar wordt altijd gerespecteerd. Er is geen groepsdiscussie en je wordt niet gevraagd iets met een ander te delen over je relatie. De zeven avonden beginnen met een eenvoudige maaltijd samen. Daarna volgt een inleiding en spreek je samen als echtpaar aan de hand van een werkboek per avond één van de eerder genoemde onderwerpen door.

De cursus bestaat uit 7 avonden van 19.30 – 21.45 uur. De cursus wordt gehouden in gebouw ‘De Poort’ in Reeuwijk aan de Einsteinstraat 12d.

De cursus start 2 maal per jaar na onderling overleg in januari/februari of september/oktober.

Voor de deelname wordt een bijdrage gevraagd per echtpaar voor de kosten van de maaltijden en materiaal.

Zijn er vragen over deze cursus?
Mail dan naar huwelijkscursus@elimreeuwijk.nl of bel ons op 06-26210147.

Jon en Ria Dam