Volgende dienst:

  • 00 DAGEN
  • 00 UUR
  • 00 MIN
  • 00 SEC

Let’s Grow

Christengemeente Elim heeft een super toffe club voor kids van 5 t/m 12 jaar!

Let’s Grow wordt om de week gehouden tijdens de kerkdienst, in basisschool De Regenboog in Reeuwijk-Brug. We starten om 10:00 uur in de kerkdienst en na het derde lied gaan de kinderen met de leiders mee. We hebben 2 groepen: bovenbouw en onderbouw die elk in een eigen lokaal club hebben. Na de dienst (+-11:30) komen de ouders hun kind daar weer halen. Het is fijn als je geld meeneemt voor de collecte, want we sparen voor arme kinderen van Destiny’s House in Zulets grow logoid-Afrika!  Hieronder lezen jullie wat Let’s Grow voor ons als leiding en voor jullie als kinderen betekend.

Onze visie:

Wij willen als Let’s Grow kidsclub betrokken zijn bij de groei van kinderen in hun relatie met God. (Dit is waar de naam Let’s Grow vandaan komt.)

Dit doen wij door ze op een passende en eigentijdse manier mee te nemen in de bijbel.

Door middel van actieve spellen, liedjes, onderwijs en veel plezier laten wij aan hen zien dat de bijbel ook voor hen te begrijpen en toe te passen is op hun leven op dat moment.

Het programma waar wij mee werken zit vol herhaling en het eigentijds maken van de Bijbel.
Heb je een vraag loop gerust naar de leiding toe, herkenbaar aan shirt met Let’s Grow logo. Ook mag je jouw vraag mailen naar kidsclub@elimreeuwijk.nl

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren